lördag 23 augusti 2008

FÖDELSDAGSPRESENTER FRÅN MAILEG

TACK gulliga Mys o Mirakel för din utmaning! Jag antar gärna utmaningen, men väntar till senare tillfälle då det nu är fullt upp med jobb, resor, barn, lunginflammation och kalas! Lilla V har dragit på sig lunginflammation och stora T har haft sitt Hawaiikalas idag! Alla var såå fina, både tjejer o killar hade klätt ut sig och smälte in i vårat hus som var väldigt Hawaii dagen till ära! Om två veckor åker hela familjen Taikon (vi) till Ecuador och jobbar i 2 månader..och då har man alltid lite fix inför det också!
Jag har fått lite pepping angående våran kökssoffa, TUSEN TACK! det gjorde mig inte direkt klokare, för jag tyckte att alla hade rätt, ..men jag skall visa er valet av färg så småningom!! TACK O KRAMAR TILL ER!!!!!
Här får ni se T:s födelsedagspresenter! Mamma vill också vara med o leka lite..de är ju så fina!
5 kommentarer:

Graadskan sa...

Perfekt med presenter som även mamma gillar!! Maja har ganska mycket ur deras sortiment också och hon (jag) skulle gärna ha mer!
Du missade väl inte mitt tips för ett tag sedan om www.designerleg.dk, en dansk nätbutik som säljer i princip alla Mailegprylar som finns!! Men jag måste varna dig, de har MYCKET fint...

Hoppas du haft en skön helg, här är det lite tungt och segt såhär dagen efter... :) Trots att jag faktiskt var nykter! ;) Hmm...

Kram Milla (som jag oftast kallas)

Mys o Mirakel sa...

Vilka mysiga presenter! Visst är det bra när barnen är förståndiga och önskar sig sånt som mammorna gillar också...! Men vad spännande att åka till Ecuador, måste förstås fråga vad ni ska göra där...? Kram Camilla :-)

Ann-Catrin / finthemma sa...

Så ursöta presenter och fint presneterat på bild...
fantastsikt sött!!

kram kram A-C

♥ Fyra årstider sa...

Å gud me vare vilken härlig blogg. Hit komemr jag gärna igen.
Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Åh så vackra Mailegkaniner - jag älskar Mailegsaker!! Och vilken UNDERBAR lekstuga ni har - wow!! Ska kolla vidare lite här på bloggen nu, roligt att ha hittat hit :)

Mvh Jenny