onsdag 13 augusti 2008

KALASAKUTEN


I augusti har vi mycket kalas i vår familj o släkt. Visst är det jättekul att fixa kalas! Jag älskar att baka o duka fint, det hör liksom till för min familj med gammaldags kaffakalas! Men med två små tjejer som fyller år med en dryg veckas mellanrum, och en liten tjej till i kjolen så hinner man inte alltid sätta detaljerna! Känner någon igen sig ?

Så när det blir barnkalas tar jag fram småbarnsmammans trumfkort...en Bigpack upp o ner, maränger, chokladsås, favoritgodiset o ljus. Simsalabim va fort det går och alla barnaögon tindrar ikapp med ljusen!

Idag blev vi färdiga med LEKSTUGAN, Hurra Hurra! I ösregn sprang jag med lätta steg mellan huset o lekstugan med alla små ting!! Vilken lycka, känns som att jag är gladast av alla i familjen för denna lekstuga!:) Bilder mañana! Kram till alla

3 kommentarer:

me and alice sa...

Grattis till era småtjejer! Och vilket underbart kalastips! Vi har i och för sig inte så små barn längre, men vi vuxna skulle också uppskatta det. Ser supermumsigt ut!! *fniss*
Vilket härligt kök ni har. Vill se mer och vilken underbar lekstuga. Det sötaste jag sett...
Beklagar sorgen att mormor gått bort. Aldrig roligt med sådant. Bäde min mamma o min mormor är döda sedan länge...
Ha en härlig vecka!
Kram Susanne

Mamma C sa...

Tack för titten hos mig. Man tager vad man haver, när man har småttisar. Då har man inte tid att stå i köket flera timmar. Men glasstårtan såg hur smarrig ut somhelst.
Kram mamma c

Mys o Mirakel sa...

Vilket fantastiskt kalastips! Stort grattis till födelsedagstjejerna och det blir kul att se bilderna ifrån lestugan!
Ha det gott! :-)