måndag 18 augusti 2008

KÖKSSOFFA


TACK SNÄLLA NI FÖR ALLT GULLIGT NI SKRIVER OM VÅRAN LEKSTUGA, JAG SUGER I MIG VARENDA ORD! Och vill bara visa mer, nästa gång blir det kanske hela vårat KÖK efter ödmjuka önskemål!:D
Den här kökssoffan kommer ofta upp på näthinnan när jag ser min egen. För våran är fortfarande både vit o grå ...eftersom jag inte kunnat bestämma mig för vilket som egentligen är finast, det lutar åt vitt! Men så ser jag den här o känner bara hur jag smälter, det är ju så fint när man har vitt vitt med lite svart...ibland...och så där håller jag på! Våran soffa är likadan som den på bilden så har du ett smakråd att bjuda på så är jag dig evigt tacksam!

7 kommentarer:

Titti underkalas-eken sa...

Hej! Kul att du gillade vår glasdörr i köket! :D
Vilken fin blogg du har! Lekstugan var ju underbar!! Jag är själv i startgroparna på att inreda barnens lekstuga och här fick man ju massa bra idéer (som blommor av plast faktiskt!) Ha en bra dag! /Kram Titti

Graadskan sa...

Hej vännen!
Så bra att du löste "bildgåtan" på egen hand!! Redigt av dig! :)

Jag tror faktiskt att det skulle kunna vara väldigt fint med just en svart kökssoffa, särskilt med tanke på er öppna spis och de andra svarta detaljerna ni redan har i köket! Testa vetja!! Det värsta som kan hända är att du tvingas måla om den... :)

Kram o godnatt!

Mys o Mirakel sa...

Hejsvejs!
Visst är det härligt med kökssoffor! Jag är nog inne på svart också, jag tycker att det kan vara snyggt med lite brytningar mot det vita! Ha en toppenkväll! Kram Camilla :-)

Min morfars hus sa...

Hei igjen!
Jeg må si meg enig med dine venner lengre oppe på kommentatorlisten.
Gå for den svarte spør du meg :)
Vi malte om vårt spisebord fra lyst til svart i våres og har IKKE angret. Har beholdt hvite stoler for å holde på den "lette" stilen.
Lykke til! Jeg er skråsikker på at du får det til å bli lekkert uansett.
Tusen takk for kjempehyggelige beskjeder på min blogg.
Vi sees!
Klem fra meg

Leva som jag sa...

Tack för gullig kommentar!! Jag har lagt till dig i min länklista
kramar M

Mys o Mirakel sa...

Hej bloggvännen!
Du har fått en liten utmaning på min blogg om du vill... Trevlig helg! Kram Camilla :-)

Lotta sa...

Hej, fin kökssoffa. Jag går emot resten av strömmen och tycker vit kökssoffa är finare än svart. Kanske svart/vita kuddar hade varit något? Men precis som graadskan skriver så det värsta som kan hända är att du får måla om det, så det är inget oåterkalleligt som du gör.
Lycka till.
hälsn. Lotta