fredag 8 augusti 2008

MINNEN..

Idag begravde vi våran älskade mormor! Hon hade verkligen levt färdigt, och LEVT hela sitt liv! Så mycket kompromisslös kärlek vi hämtat hos henne, och så många härliga minnen hon lämnar. Som alla utklädningsstunder i hennes garderob, jag fick med mig glitterväskan den åtråvärda och vårdar den ömt och är så glad att jag fått krama henne så länge!

5 kommentarer:

Jennie sa...

Vad kul att jag hittade hit! Du verkar ha en jättemysig blogg och jag skulle gärna vilja kika lite mer på erat hem. Bilderna som du visar är verkligen min stil!!

Ha det så bra, Jennie

Julia sa...

Hej,

Först av allt vill jag beklaga din förlust, men samtidigt glädjas med dig att du haft en så underbar och betydelsefull människa i ditt liv.
Saknar min mormor massor nu...

Är så nyfiken på fler bilder på ert kök, hoppas att ni snart blir färdiga med finliret. Vi har en hel del kvar fortfarande.

Kram!

Mys o Mirakel sa...

Hej!
Bloggvännen, beklagar förlusten av din mormor. Själv saknar jag min mormor jättemycket som vi begravde för 2 år sen, men hon gav oss många roliga och minnesvärda stunder som vi kan glädjas åt i efterhand...!
Ha en bra helg! Kram Camilla

Graadskan sa...

Så synd att din mormor gått bort! Men ibland har de, som du skriver, levt färdigt! Hoppas hon får ett fint moln att dingla med benen ifrån!

Kram camilla

Bo med barn sa...

Først må jeg si at det var leit å lese om din mormor, men samtidig hørtes det jo ut som om hun hadde hatt et godt liv.

Tusen takk for utrolig koselig hilsen. Dette blir kjempespennende og du er hjertlig velkommen som kunde i nettbutikken min når den åpner! Håper du kommer innom meg igjen så du får med deg nyheter om åpningen.

Du har en utrolig flott blogg! Masse herlig farger og bilder! Hit kommer jeg gjerne igjen:)

Lena