onsdag 7 januari 2009

EN PASTELLDRÖM..


När det pratas inredning och vilken stil man har hemma och vad man gillar för något. Så kan jag ibland känna mig lite lost. Kanske jag innerst inne är lite lantlig i min stil som min omgivning absolut hävdar....men helst skulle jag vilja bara få ha min egen stil utan att hamna i Lexington facket, retrogänget, Alvar Aalto dyrkarna eller de lantligas klubb.
Jag gillar randigt, rutigt, blommigt, stjärnor, skinn, bomull, vävt, vitt, svart, brunt, rosa, rött, vitt, turkos, 70-tals gul, ranunkler, tapeter, betong, stål, vit panel, gamla grejer, nya grejer, glitter och ylle.....inte kan man hamna i ett färdigt fack då? För visst är det härligt att få tillåta sig att gilla det man gillar!!!!!:D

17 kommentarer:

Graadskan sa...

Jag håller helt med dig - som vanligt!
Vill också gilla massa olika stilar utan att hamna i ett specifikt fack. Det är just det som gör det "jag", att ingen annan skulle ha exakt samma kombinationer (även om jag inte är extrem på något vis).
Vem är det som säger att vi måste välja egentligen? Vi kan väl vara allätare, som man ofta är inom musik?

Kram!

Anonym sa...

pastelligt är så vackert på bild, men hemma hos mig själv.... njae, det blir nog något starkare färger än så :)

Grodmamman sa...

Håller också med dig! Kan inte säga att jag hör hemma i en viss stil heller. Jag gillar det vita som bas, men skulle nog inte kunna leva i ett helvitt hem.
Kul att du hittade till mig också!:)
Kram

Zara sa...

Jaa visst är det härligt att få vara "allätare"!!! Älskar vitt men även måånga färger och mest grönt. Det är härligt att kunna ändra på sig och inte bara behöva vara vit hela tiden det blir liksom inte jag då. Men det är fint! Hälsningar,
Zara

Fröken Förgätmigej sa...

Jag håller absolut med dig! Har själv en salig blandning av olika stilar och färger. Gillar att blanda nytt och gammalt, vitt och färgstarkt. Huvudsaken är väl att man själv gillar helheten, att man skapar sin egen stil!?
/L

angelhairs.blogspot.com sa...

Mysig blogg!!!
Titta gärna on och tyck till på min blogg Angelhair

Kram Jeanette Ström

Anonym sa...

Hej på dig Syster Doris!!! Vilken stil du än har gillar jag den super mycket!!! Kan jag få göra ett hemma hos reportage hemma hos dig?
Varma hälsningar
Anna Mård
anna.mard@habonet.net

kardemumma sa...

Men vilket bra inlägg.
När vi plockar in nya leverantörer så brukar dom fråga vilken stil vi har på butiken.Då brukar jag svara att dom kommer att bli besviken för vi har inte en stil utan många.
Är det inte det som är härligt,att man får plocka ut det finaste och det bästa man gillar och få ihop det med bästa mixen i butiken.Och precis samma ska det vara hemma också, tycker jag :)
Jag är också en "allätare" av inredning.
Kramar C

SOFIE sa...

Gillar med när man mixar stilarna och finner sin alldeles egna :-D

Du har ett underbart hem!

Kram Sofie

me and alice sa...

Håller med dig helt och hållet!!
Jag älskar också färg! Tvärt emot vad alla tror...*fniss*
Underbar bild!!
Kram Susanne

EN INREDOHOLIC sa...

Idag byter jag blogg! Välkommen in till min nya blogg - simplicity och TÄVLA om ett FÅRSKINN!!!

Kram En inredoholic

marie sa...

Tack snälla för en underbar dag hos er i ert fina hem.Så inspirerande och fräscht! Jag ska hälsa så gott från Anna och Martin! Ha det så gott och hälsa familjen!
Kram
Marie minlillaveranda

Anonym sa...

Jag känner igen mig precis. Alla färger är jätte fina, men som jag brukar säga "det blir aldrig fel med vitt som bas".

Ha det gott!

/ Anna

kardemumma sa...

Vad du är gullig som lämnar så fina kommentarer.
Det är min dotter som hjälper mig med photoshop så jag kan inte ta åt mig all ära.
Saravillfara har mycket bra photoshoptips och där brukar jag kolla in.
Jag hoppas att jag kan lära mig mer så jag kan visa dig :)
Kramar C

White Season sa...

Underbara bilder! Och jag kan inte heller låta bli pasteller, nu smyger det sig allt in lite vår här hemma vilket är så skönt. Jag vacklar nog hit och dit hela tiden, det jag vet är att jag inte vill ha för mycket eller för plottrigt, rent och avskalat och mycket ljus...
Många kramar och vilken jätte fin blogg du har, Malin

Katta sa...

Hej! Hittade hit från nån annan blogg, och gillar skarpt detta inlägg. Jag gillar också allt (nästan). Nu ska jag kolla resten av din blogg, kram Katta

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Hej på dig, kul att du hittade min blogg och ännu roligare att jag hittade din. Jag gillar exakt samma saker som du och går igång som bara den på alla fina bilder du visar.
kram Jea