tisdag 27 januari 2009

FRÅN VITT TILL PASTELL
Är ni som jag? Snöar in på ett typ av plagg när ni handlar kläder. Jag är svag för blusar, tunikor o skjortor. Det blir också väldigt lätt vitt när jag väljer. Men denna gången chockerade jag mig själv, den vita gick bort för den rosa färgens skull. Jag känner mig väldigt djärv, från vitt till ljusrosa...bara sådär. :)
Kramelikram


6 kommentarer:

Graadskan sa...

Att du vågar!?!
Väldigt modigt...

Själv har jag snöat in på brunt just nu... Också ganska modigt, för jag går från mest svart...

Kram Camilla

Fröken Fräken sa...

Jag vet - jag köpte en ljusrosa blus förra sommaren, och jag har fortfarande inte riktigt vant mig. Det var ju en sådan färgchock!
Tack för de snälla orden hos mig, här hittade jag ju också massor av fint så jag ska kika runt lite här!!

kardemumma sa...

Alltid-jag gör det alltid.
Bondelid tröjor ja då är det för hela slanten. Odd Molly är det ingen hejd på just nu. Man kan öpnna min garderob och se vad jag gillar för ögonblicket....
Kramar C
Listan kan göras lång men det förstod du väl ;)

Anonym sa...

Vitt och svart funkar alltid!!! Men lite pasteller är ju himla snyggt det med i lagom dos. Du har jätte bra smak så jag är säker på att du kommer att bli jätte fin i din nya klänning!

/ Anna

zinkbaljan sa...

Jag är som dig!!! jag gillar åxå rosa, det är fint!
Kraaam

My White Cottage sa...

Åh, den är ju jättesöt! Förstår att du föll för den!!! Jag älskar pasteller i inredningen men även på kläder så jag har en hel del ljusblått och ljusrosa faktiskt. Men vitt och svart hör ju så klart också till favoritfärgerna när det gäller kläder (och inredning *haha*).

Ha en fin helg!
Kram Jenny