tisdag 24 mars 2009

FÄRDIGT KONTOR O GÄSTRUM














På min sida rummet är tygerna o färgerna lite dominerande i allt vitt. Det är vita golv och väggar annars. På andra sidan skrivbordet där min man jobbar är det lite lugnare med vitt, stål och världskartan som tapet.
Barnväskorna har jag tagit hem från Ecuador och säljer. Pengarna går tillbaka till hantverkarna för att köpa nytt material och förhoppningsvis ska de kunna leva på det så småningom. De flesta är sålda men är du intresserad finns det kvar några fina i gult, cerise, orange och röd. De kostar 100 kr inkl frakt.
Jag har precis bett en vän göra barnstolar i stål som förhoppningsvis blir färdiga under sommaren. De blir toppenfina!!
Ha en fortsatt härlig vårvecka bland tulpanlökar och fågelkvitter!!




5 kommentarer:

Helena Dovier sa...

Härligt när man kan samsas om ett arbetsrum och ha varsin sida med varsin stil! Och det är ju alltid roligt när ett rum blir färdigt. Det ser väldigt snyggt ut, ert arbetsrum!

Vi kanske springer på varandra igen på lördag förmiddag? :-)

Kram från Helena

Jessica sa...

Hej,
första gången jag är inne på din blogg. Mysigt, men massor av fina bilder! Kommer gärna tillbaka,lägger dig i min blogglista, så jag kan "ha koll".

Må gott,
kram
Jessica

Vintage sa...

Du har en ljuvlig blogg!Underbara bilder du visar! Kram Susanne

Jenny sa...

Hej Tina!
Åh vad fint det blev, älskar de fina färgerna mot det vita:)

Kram Jenny

kardemumma sa...

Men du är väl för söt Syster Doris,vilka fina väskor och fin tanke! Det är lite Lill-Babs över dig,du tänker på alla runt om i världen.Världen skulle må bättre om det fanns fler som du,tror jag.
Ha det!
Kramar C