tisdag 14 juli 2009

HALLEN


Igår satte vi igång,... skrapade o skrapade o spacklade o spackalde TRAPPAN och pärlsponten på väggen. Vi stod förvånade och tittade på varandra när vi möttes på mitten, det gick SUPERFORT... Så i morse vid FEM hade jag bestämt mig för att måla trappan GRÅ och väggen VIT. Alternativet var vit trappa, men min inre bild sa mig att helheten blir bättre med grå. Hoppas den stämmer:/Hallgolvet uppe blir också GRÅTT och där smäller vi upp vitmålad pärlspont...
Nu...kasta barn i sängen, snegla på Kronprinsessan och MÅLA...
KRAM TINA

5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Tina!
Kommer bli superduper fint!
Blir lite avis, jag drömmer om att måla vår trappa o få upp pärlspont i hallen! (på övervåningen finns det spont åtminstone på en del av väggen bakom ful masonit)

Ser fram emot att få se bilder sen när ni är klara!
Kramis Jenny

VITA NYANSER sa...

Det låter jättefint! Vad kul att du är tillbaks! Och tur att du har kvar det pastelliga, jag gillar det skarpt, dina härliga bilder inspirerar jättemycket! Men det blir kul att se det grå, vit och svarta oxå.

Ha det bra!
Kram L-L

Inas sa...

Hej Du!
Det kommer att bli supersnyggt... och vad duktiga ni var med att skrapa.. Ha en bra dag och goa kramar Ina

Marie sa...

Det kommer att bli superfint!!!!

Kram Marie

Anonym sa...

Ser fram emot att få se hur det blev, låter jätte snyggt.

Jo inredningsaffärerna i Fjällbacka och Grebbestad känner jag väl till, var där för någon vecka sedan. Apropå pastelligt så har det öppnat en ny inredningsaffär i Grebbstad som heter My House. Där fanns det mkt pastelligt och fint med många välkända märken.

Ha en forstatt härlig sommar!

Kram Anna