onsdag 23 september 2009

SYLTSKÅP


Jag har som så många andra av er svårt att tycka att en tv passar in i hur man vill ha det i vardagsrummet.
Man vill ju inte ha den i centrum eller så att allt och alla skall samlas framför tv:n..... Så vi hittade detta syltskåp hemma i barnens gammelfarfars källare för 9 år sedan.
Sen dess har det varit vårat tv skåp, med plats för TJOCKTV (jag är stolt ägare, fattar inte att allt skall bytas bara för att)..sen har vi en fungerande antik VHS (är honn sann???)
Dvd och 100 miljarder barnfilmer och 4000000 filmer på spanska som vi inte kan se får också plats.
Det sväljer allt och det är så skönt att slippa se tv:n hela tiden. Hur tänker ni o var har ni dom?
Många kramar / Tina

20 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Det høres ut som en perfekt løsning! Tv er ikke pent og tv-benker er som regel veldig stygge. Jeg venter bare på at mannen skal bli ferdig med å bygge kjellerstue for da skal tv'n ned der! Og jeg har også tykk-tv så du er ikke alene:)

Ha en fin dag! Her skal det males vinduer:)

ansku sa...

Vilket fint skåp! Jag önskar också kunna gömma TVn i ett skåp en vacker dag..
Fin blogg du har!!
Ha en bra dag!
Kram Ansku

Helena Dovier sa...

Vilket vackert skåp! Skönt att höra att det är någon mer än jag som har tjock-tv och vhs-video :-). Liksom ni har jag hela rasket i ett skåp, som dessutom rymmer min 90-talsstereo, en massa böcker och alla räkningar och andra papper som man måste spara i typ 100 år.

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram från Helena

VITA NYANSER sa...

Vilket fint skåp! Helt perfekt! Då spelar det ju ingen roll att man har tjock-tv.

Själv tycker jag inte så mycket om alla tekniska prylar, blir bara tokig på dem. Vi skulle kolla på en dvd häromdagen, men det gick inte i vår gamla dvd, jahapp, ur med sladdar in med playstation, gick inte där heller, vilket brukar fungera. Vi la undan filmen och tog fram en ny, i med sladdar till DVD igen och ....inget händer...den har gått sönder!!! Teknikens under!!! Då skulle man haft en inspelningsbar dvd med video i, slippa alla sladdbyten på scartkontakt. Som det är nu går det inte att spela in någonting på vhs heller, suck...det var bättre förr = ).... Hursomhelst har vi en platt-Tv som är ganska diskret (hur de nu kan vara diskreta, men den har silverkanter och smälter bra in mot det vita, så trots att den är stor så är den okej, men helst skulle jag ju vilja ha ett sånt där underbart gammalt skåp som ni har!

Ha en bra dag!
Kram L-L

Jeanette Hornbeck sa...

tänker som du. Speciellt efter att vi hade en platt som sonen manglade med en leksaksborrmaskin. 20000 år skogen. Det var inte jag som köpte den...
kram Jea

Ulrika sa...

Vilken jättefin bild.

Skulle också vilja ha ett fint skåp, vi har tjock-TV
som är fullt synlig.
När den pajar blir det en diskret, absolut inte stor, plattis.

Din blogg är så trevlig och snygg !

Kram från Ulrika i Sandviken

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din fina hälsning. Det är neurologen som står på tur nu, han väntar på tiden. Det kommer säkert dyka upp frågor, tack snälla, då kan jag fråga dig. Gillar ditt Tv-skåp, helt perfekt. Här har vi Tv:n i källaren, en gillestuga ombyggd till jaktrum. Då kan du gissa vem som sitter mest där. Har en liiten Tv i vardagsrummet, den syns inte så mycket. Ha nu en toppendag och tack igen.
Goa kramen
AnnaMaria

Emmas utsikt sa...

Hej och tack för besöket! Jag blir så glad för en liten rad! Så fint det var hemma här hos dig. Fina, fina bilder och ja, det ser helt fantastiskt ut. Inte så kaotiskt som det är hemma hos oss. ;)

Jag länkar till dig så jag hittar tillbaka, nu väntar dagisbarn...

Jo just det - vår TV (42" uuuhhh) hänger MITT i vardagsrummet.

Lisa Marklund sa...

Vad kul att du vill vara med på SIB med din fina blogg :-), jag har lagt in dig som medlem nu. Hmm TV ja det är ett gissel för inte är som vackra :-), än så länge har jag löst det genom att inte ha en TV :-) men ska jag köpa en så blir det en vit Samsung plattTV, vet ine om det blir snyggare, den kanske får ett skåp ändå trots att den blir platt :-)
Kram Lisa

Anna-Malin sa...

Superfint skåp!!

Det är härligt att kunna förvara bakom stängda dörrar.

Tv:n däremot, suck, modell STÖRRE och svart, suck igen, iofs platt...
Jag målade väggen bakom tv:n svart och då försvann den..Lite bättre...

Ha det gott!

//A-M

Elin sa...

VILKEN UNDERBAR BLOGG! Sitter här höggravid med noll inspiration och så råkar jag ramla in hos dig! Tack för allt fint du visar!

kram e

Christine Louise sa...

Så utrolig flott skap :) Perfekt løsning..

Klem fra meg..

♥ Fyra årstider sa...

Underbart skåp!!
Kram Lotta

Graadskan sa...

Hahaha! Vi har också tjockTV och VHS!!! Fast vi har vår TV på en SNYGG svart TVställning på hjul, med en liten hylla under där vår VHS står. Tycker det är synd att gömma en så vacker möbel... NOT! NOT! NOT!
Jag längtar efter att vår TV ska gå sönder, så att vi kan köpa en annan och framförallt ta tag i att skaffa en snygg TV-bänk alternativt annan förvaring. VHSen använder vi faktiskt aldrig. Undrar om den går att sälja på Blocket? Hehehe...

Kram!!

omenakaneli sa...

I would also love to have a cupboard for TV because I don't want to look at that ugly thing all the time. Usually, when you're decorating the living-room, all furniture seems to gather around the TV. I don't want any electronics to be the centre of attention. :D

Bralliz sa...

Super snyggt...

Kraaam Alice ♥

Jenny sa...

Hej Tina!
Åh vilket fint skåp!! Vad praktiskt att kunna dölja tv:n i det!

Vi fick en stor platt-tv av min pappa för inte så länge sen. Den står på en för liten tv-bänk (som passade till den förra, mindre tv:n). Har inte hittat nån snygg större bänk än..vill helst ha ett sånt där skåp typ ditt istället:)

Ha en skön lördagkväll,

Kram Jenny

LIVS LYST sa...

Nydelig skap. Og jeg er enig med deg, tv er ikke noe fint i interiøret. Veldig kuult å finne kreative løsninger på dette!

Hilsen Liv

VITA NYANSER sa...

Hi,hi....fame....Leroy och gänget, ja de "hänger" hos mig nu i min hall *fniss*.

Ditt skåp är bara så snyggt (jag vet att jag har sagt det...), vad är det med en, faller för alla skåp och lådor...= ), har flera stycken som står och ska målas.

Ha det bra!
Kram L-L

kardemumma sa...

Ja,varför måste tekniska "måste ha prylar" vara så skrymmande och fula och dessutom medföljer masssa sladdar och kablar!
Jag önskar att man kunde ha en inbyggd gärna i taket så man kunde hissa ner den vid behov.
Är också med tjockTV och den funkar tyvärr alldeles för bra ;)för att slängas ut.
Men ditt skåp var lovely!
Kramar C