torsdag 30 juli 2009

VERKLIGHET & DRÖMMAR

OJ! Det här tar tid! Måla hall o trappa med hela familjen hemma....är spännande. Allt som kan hända har hänt, trots det iskalla lugn bilderna utstrålar! Fotsteg i färg, ramlande avställd dörr gör hål i tapetvägg, målade väggar behöver slipas igen, tejp tar med golvfärg.... Men nu har vi bara ett lager på golv o trappa kvar o det tar vi precis innan vi drar iväg igen nästa vecka! (övning ger färdighet).
Jag har fått frågan om färgen på golvet, det är Coloramas blandning s 2502-y. Samma som vi har på vårat hus! Jag gillar den så mycket för den är grädddigt grå, så vi tog med den in också!
Igår var jag o kollade på ett FANTASTISKT; UNDERBART, SUPERFINT golv, jag ÖNSKAR mig till hallgolvet. Betongplattor från Marrakesh i underbara mönster. Priset är inte lika underbart, men drömma går ju, hallen är ju faktiskt inte SÅ stor eller...!?

KRAM ALLA FINA

4 kommentarer:

Polly sa...

Så flott blogg du har, og for et nydelig hjem!!!!!! Jeg ble helt betatt av den grønne smijernssengen, og den blå lampen var kjempe søt!!!! :O)

johanna sa...

Heej
å så fint!!! Vill oxå måla min trappa grå...jättefint! Nu fick jag inspiration o lust att göra det=) Tack!!
Tack snälla goa du för dina fina ord hos mig blev rörd!
Kraaaaam

Tulipa sa...

Hej!
Har kikat in här några gånger innan och jag tycker du har sån härlig mix och ljuvliga färgval!

Trappan ser super ut!

Marrakechplattorna lät spännande...

Ha det fint!/ Mariette

Nettan sa...

Så fint det blev! Har oxå ett lager till att måla på vår trapp. Hade ju tänkt mig den helvit..men usch va trött jag är på att torka..å snyggt det var med grått..kanske skall tänka om!
Kram Nettan