torsdag 5 november 2009

JAG GÖMMER MIG I VRÅRNA


Sååå fint från Tine KDen här månaden och December så känns det som att jag har mer än alla andra att göra!
Kan det stämma?:)...Antagligen inte, jag vet ju hur mycket ni alla andra gillar julen och att era tankar far iväg in i fixarkoma de med...

En ledig dag så ser jag tusen projekt i olika vrår i huset...och jag börjar på ett och tänker göra klart det INNAN jag börjar på något annat. I går misslyckades jag kraftigt med detta fina idealtänkande. Påbörjade projekt; Klippa ut metallsiffror av en makrillburk...hann 1, 2, 4 sen tog burkarna slut....ingen ville ha mer makrill....måla om en docksäng , trä pärlor till den, sy nya täcken till den.....resultat ommålad doccksäng med stuvbitar och pärlor i......måla gamla resväskor.....två tredjedelar klara på 2 stycken samt tidningspapper fastkletat under....slå in resten av alla 72 adventspaket......60 klara för jag åt upp alla skumtomtar själv....Gjuta betong till 2!!!!!!!!!! julmarknader....regnade ute och min man tyckte det räckte med kladdiga resväskor inne, så det blev inget.....Men jag är ganska glad ändå!


Stor pysselkram/Tina

4 kommentarer:

mariaK. sa...

Hej,
haha, jag känner igen mig.
Jag har just nu huset fullt med diverse möbler på tork.
"När jag ändå håller på kan jag lika gärna måla den här stolen med...", fast sen så har man kanske inte något lämpligt tyg till stolssitsen, eller saknar något annat material som gör att man får försöka hitta någon lämplig plats att stuva undan den på i väntan på att bli klar. Så finns det ju dessutom en familj som pockar på viss uppmärksamhet då och då ;-)
Trevlig helg mitt i pysslandet!
Maria

Lantliv på Holm sa...

Hej Tina,

Visst känner jag igen mej, den här tiden på året är det mycket projekt på gång. Så mycket man vill och ambitionsnivån är hög...trixet att hitta en praktiskt genomförbar plan är inte så lätt - för allt är så skoj!

Va kul med kommande reportage - det ser vi fram emot! Ha en fin helg! Kram Camilla

Graadskan sa...

Som du vet är jag smått jultokig (också!), så jag har börjat planera så smått... Men samtidigt inser jag (börjar jag bli äldre tro?) att det blir en fin jul, även om jag inte hinner allt jag önskat. Faktiskt! Tänkte jag skulle fota alla rum och skissa på allt jag vill ha gjort. Låter seriöst va? (Har inte gjort det än, så jag får se om det blir av...)
Ser mycket fram emot att inhandla decembernumret av Allt i Hemmet!!!

Många kramar Camilla

Matilda K sa...

Hej där!
Vet precis vad du menar. Här ligger halvfärdiga projekt överallt. Dörrkransar och halvmålade ting...
Idag regnar det i Stockholm och skulle ha fotat, typiskt!
Kram
Matilda