tisdag 23 mars 2010

LOPPISFLOPPIS



Den här bilden är skön o rofylld. De inramade datumen såg jag som almanackor även i Indien. Det var svårt att slita ner de hemma hos fattiga familjer eller i kyrkor bara, kändes inte helt rätt eller smidigt. Men jag hade gärna velat ha dem. Annars så tycker jag att det är något som har hänt på loppisfronten. Det är mycket svårare att fynda. Det står 10000000 miljarder människor (nästan) i kö, bara för att komma in...väl inne så är den sköna stämningen förbytt till giriga leoparder på jakt efter byte...Funderar på att övertala ägarna att få gå in backstage..så ofta som jag är där så borde det väl gå!:) Har ni samma känsla???

STORA KRAMAR /TINA

5 kommentarer:

Vitt för själen sa...

Jo en mils köer har man ju stått i ibland..usch.
Det har blivit så inne med loppis..
=) mvh Sophia

Levis o Vilda sa...

Jag håller med dig... Längtar till sommaren när man kan åka en sväng "på landet" o gå på bond-loppisar, för där brukar det tack o lov vara ganska lugnt o man kan strosa runt o verkligen göra fynd!
Kram Mia

Husprojekt Drömhus sa...

Hej! Det är första gången jag hittade till din blogg & nu kan jag inte riktigt slita mig ifrån den! Gillar!

VITA NYANSER sa...

Det var ett tag sen jag var på loppis nu, det känns ju inte alls kul det du skriver. det har blivit så inne med loppis nu, så det kan nog gå rätt vilt till.

Så snygg bild du visar här nere! Superhärlig inspiration!

Kram L-L

Ida sa...

det är svårare att fynda, det kan jag hålla med om! det kan verkligen gå hetsigt till ibland... folk rusar in ibland på loppisen jag brukar gå på! Men man får inte ge upp, rätt var det är hittar man fyndet med stort F:)
Kul att hitta hit!
Kram Ida