måndag 7 juni 2010

TIPS



Hoppas att jag kan glädja någon trots att jag inte bidragit med några personliga bilder de senaste inläggen. Kameran är spårlöst försvunnen!! Jag hittade den häromdagen och nu är den borta igen..uargh! Viktiga papper, nycklar, pengar och hårspännen har jag vant mig vid att leta efter... men min kamera å va jobbigt! Jag drömmer om den på nätterna tom :)
Men jag har piggat upp mig med en förnyelse av de två yngsta tjejernas garderob. Just nu är det 50% på ALLT hos POMPdeLUX, superfina kläder superbra priser! Rekomenderas varmt..men ni måste berätta vad ni köpt för mig:)

Stor kram / TINA

5 kommentarer:

Husprojekt Drömhus sa...

En award väntar på dig inne på min blogg, hoppas du vill ta emot den! Kram & ha en bra dag, Tiina.

Mjuka sa...

Yes, storhandlade igår, de har så mycket fint till bra priser
kramen Malin

Tigris Predikantan sa...

Ha,ha ... vad bra, jag är inte ensam! Först hittade jag inte kameran, sedan laddaren till kameran och så försvann kameran igen! Nu har jag hittat bägge delar men vet inte hur man laddar bilder från kameran till datorn! *ler*

Nordic Sence sa...

Hej Tina!
Barnen är bänkade framför bolibompa så jag passar på att kika in på din blogg!

Har hört talas om barnkläderna och ska gå in och kika på dem med en gång!

Kram Linda

Graadskan sa...

Jag har handlat hos dem två gånger. Först till ordinarie pris och sedan till halva priset. Jag skulle kunna köpa ALLTIHOP, men jag sansade mig till en tunika, klänning och tröja+leggings till Maja och samma till Molly... Fantastiskt fina saker till bra priser dessutom!

Kram!