tisdag 24 mars 2009

FÄRDIGT KONTOR O GÄSTRUM


På min sida rummet är tygerna o färgerna lite dominerande i allt vitt. Det är vita golv och väggar annars. På andra sidan skrivbordet där min man jobbar är det lite lugnare med vitt, stål och världskartan som tapet.
Barnväskorna har jag tagit hem från Ecuador och säljer. Pengarna går tillbaka till hantverkarna för att köpa nytt material och förhoppningsvis ska de kunna leva på det så småningom. De flesta är sålda men är du intresserad finns det kvar några fina i gult, cerise, orange och röd. De kostar 100 kr inkl frakt.
Jag har precis bett en vän göra barnstolar i stål som förhoppningsvis blir färdiga under sommaren. De blir toppenfina!!
Ha en fortsatt härlig vårvecka bland tulpanlökar och fågelkvitter!!
6 kommentarer:

Vitbalansen - Helena sa...

Härligt när man kan samsas om ett arbetsrum och ha varsin sida med varsin stil! Och det är ju alltid roligt när ett rum blir färdigt. Det ser väldigt snyggt ut, ert arbetsrum!

Vi kanske springer på varandra igen på lördag förmiddag? :-)

Kram från Helena

Jessica sa...

Hej,
första gången jag är inne på din blogg. Mysigt, men massor av fina bilder! Kommer gärna tillbaka,lägger dig i min blogglista, så jag kan "ha koll".

Må gott,
kram
Jessica

Fransk inredning sa...

Du har en ljuvlig blogg!Underbara bilder du visar! Kram Susanne

Jenny sa...

Hej Tina!
Åh vad fint det blev, älskar de fina färgerna mot det vita:)

Kram Jenny

kardemumma sa...

Men du är väl för söt Syster Doris,vilka fina väskor och fin tanke! Det är lite Lill-Babs över dig,du tänker på alla runt om i världen.Världen skulle må bättre om det fanns fler som du,tror jag.
Ha det!
Kramar C

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風