tisdag 14 juli 2009

HALLEN


Igår satte vi igång,... skrapade o skrapade o spacklade o spackalde TRAPPAN och pärlsponten på väggen. Vi stod förvånade och tittade på varandra när vi möttes på mitten, det gick SUPERFORT... Så i morse vid FEM hade jag bestämt mig för att måla trappan GRÅ och väggen VIT. Alternativet var vit trappa, men min inre bild sa mig att helheten blir bättre med grå. Hoppas den stämmer:/Hallgolvet uppe blir också GRÅTT och där smäller vi upp vitmålad pärlspont...
Nu...kasta barn i sängen, snegla på Kronprinsessan och MÅLA...
KRAM TINA

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Tina!
Kommer bli superduper fint!
Blir lite avis, jag drömmer om att måla vår trappa o få upp pärlspont i hallen! (på övervåningen finns det spont åtminstone på en del av väggen bakom ful masonit)

Ser fram emot att få se bilder sen när ni är klara!
Kramis Jenny

VITA NYANSER sa...

Det låter jättefint! Vad kul att du är tillbaks! Och tur att du har kvar det pastelliga, jag gillar det skarpt, dina härliga bilder inspirerar jättemycket! Men det blir kul att se det grå, vit och svarta oxå.

Ha det bra!
Kram L-L

Inas sa...

Hej Du!
Det kommer att bli supersnyggt... och vad duktiga ni var med att skrapa.. Ha en bra dag och goa kramar Ina

Marie sa...

Det kommer att bli superfint!!!!

Kram Marie

Anonym sa...

Ser fram emot att få se hur det blev, låter jätte snyggt.

Jo inredningsaffärerna i Fjällbacka och Grebbestad känner jag väl till, var där för någon vecka sedan. Apropå pastelligt så har det öppnat en ny inredningsaffär i Grebbstad som heter My House. Där fanns det mkt pastelligt och fint med många välkända märken.

Ha en forstatt härlig sommar!

Kram Anna

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看