måndag 8 februari 2010

O HAPPY DAY




Vi kalasar vidare här i Maharastras stora kungarike. Vida har fyllt 3år och nu skall min man fylla år, dock något mer.. Om det är svårt att ge killar presenter i Sverige så är det här mer än jätte svårt. Allt som säljs och inte är frukt känns som att det är riktat till det kvinnliga könet....det kanske blir en sari till sist ändå! Eller en burk med allt starkt som finns ( han älskar maten här), jag dör lite varje måltid..det är alldeles för starkt!
På fredag åker vi till GOA, indiskt nattåg med hela familjen. Det tar 12 timmar och det är mer regel än undantag att det slinker ner en extra liten sömnig indier på ens brits. Kanske har vi tagit i denna gången...men 5 dagars bad blir härligt när vi kommer fram.


Indienkramar/ Tina

11 kommentarer:

Sockertrollen sa...

Hej där borta!
Följer er lite så här på avstånd men kan idag inte låta bli att göra ett inlägg.
Dels för att det är så underbart att ni är ute på äventyr och för att bilden på tårtan får mig att vilja baka NU på stört.
Var själv i Marocko i somras och
tog mängder med bilder på allt skruttigt som var kärlek för mig
och bara skräp för andra.
Det är riktigt roligt att resa.
Kramar och lycka till på färden/
Annelie

johanna sa...

Heej
å vad härligt!!! Hälsa killarna o säg grattis!! Vi ska på tusen och en natt fest i helgen så då får jag lite indisk känsla=)))
muggstället har jag köpt hos butik sophie i danmark. Men såg att Bettys i borås har fått in , dock är de nytillverkade men de såg riktigt fina ut!
Var rädda om er o njut av allt det härliga där borta=)
Kraaaaam

Unknown sa...

Hej!!
Tack för din goa hälsning hos mig! Du verkar befinna dig just nu i Indien?
Så spännande!
Vi möts snart igen! Gillar massa din blogg också:)

Stoor kraam Annaleena
från annaleenashem

Nilla Q sa...

Åh vad jag tycker det är roligt att få följa er resa! Drömmer om att åka till Indien nån gång... Men jag gillar inte heller stark mat! Hur går det då?!?

Kram Pernilla

VITA NYANSER sa...

GRATTIS till alla födelsedagsbarn = )! Så härligt ni verkar ha!!!

Kram L-l

Anna T sa...

Hej!
Ni är inte nära en Fab India affär? Annars kan man hitta JÄTTE fina presenter där, även till maken! Min man och jag shoppade loss rejält på en i Bombay. Finns i Mysore och Chennai också till exempel. Älskar överkastet vi handlade där för en spottstyvel. Och inte behöver man pruta, fasta priser! Det är så billigt ändå.
Ha det så mysigt i Goa! Min favoritplats där är underbara, ljuvliga Patnem i södern. "Hippie-onsdagsmarknaden" i Anjuna vill man förstås inte missa!
Må så gott!
Snöiga hälsningar från Anna T i Skåne

Ps. Visst är de mysiga nattågen? Ett riktigt äventyr!

Jenny sa...

Hej Tina!
Hoppas du hittar nått fint till din man i födelsedagspresent, annars får det väl bli en sari som du skriver:)

Hihi, fnissade när jag läste om den lilla sömniga indiern som kanske delar din brits på tåget*fniss* kan se det framför mig:)

Ha det så mysigt i Goa!

Kraam Jenny

DRÖMHUSET sa...

Hejsan!

Vilket äventyr ni har, låter helt underbart!
Här hemma sitter vi och fryser :-)

Må så gott!

Kram Sofie

Jeanette Hornbeck sa...

ljuvlig tårta och så fina kläder ni har köpt. Hoppas födelsedagsbarnen fick passande presenter till slut och att du hittar något bra du kan äta. Jag vill så gärna till Indien, fungerar det bra med barnen?
Lycka till på ert fortsatta äventyr!
kram Jea

I mitt hjärtehem sa...

Vilken tårta!!!

Låter så härligt med era äventyr i indien :0)

kram åsa

Sommerhusstil sa...

Hejsa Sikken en fin kage og hvor er det en spændende blog du har. Jeg har lige lavet en den hedder betina-sommerhusstil.blogspot.com hvis du skulle få lyst til at kigge ha en dejlig dag:) kram Betina