lördag 5 februari 2011När barnen växer så det knakar och uttdragssängen blir för liten och den underbara ärtgröna järnsängen ratas...då har vi problem. Jag går nu och funderar på hur man skall lösa sängproblemet utan att behöva möblera om hela övervåningen eller åka till det stora varuhuset och köpa en lösning. Våra barn säger att de vill ha NYA möbler, de har loppisrum tycker de....sant, men mamman i familjen har en förkärlek för gamla saker. Jag har svårt för att se charmen i de som de önskar sig och hoppas på att komma på en lösning innan tjatet tar kål på mig!

KRAM O TREVLI HELG/ TINA

3 kommentarer:

Lotten sa...

Usch det är svårt! När mina barn frågade mig om varför jag köpte så mycket på loppis och inte nytt sa jag att det var av hänsyn till Miljön... det går hem för de snackar de ju mycket om i skolan ;-)
Ärtgrön järnsäng låter ljuvligt tycker jag....

Hanna sa...

Vilken fint rum! Vad heter tapeten? Barn vill nog ofta ha andra saker än vad de har men rätt som de är börjar det tycka om det gamla när de inser att om man får nytt måste man ge bort det gamla. Lycka till och tack för en fin blogg.

Ylva sa...

haha mina barn har också loppisrum in extreme. Lillkillen gillar nytt och jag gillar gammalt. Kompromissar med att måla de gamla grejerna i hans favoritfärger....